Rreth Nesh

Mundësi për zhvillimin e pasioneve të juaja...

HFO Adventures bën shitjen e autorizuar të pushkëve të gjuetisë si dhe montimin dhe shënjestrimin e optikës përkatëse.
Gjithashtu ju furnizon me optika, çanta, municion, aksesorë të ndryshëm
Në HFO Adventures mund të furnizoheni me veshmbathjet dhe pajisjet për të gjitha disiplinat e peshkimit
-Fly Fishing,Carp Fishing, Spin Fishing & Feeder Fishing.
-Kryesisht të firmës së njohur gjermane DAM dhe sipas porosisë edhe nga firma e njohur italiane për peshkim garues Colmic.
Në HFO Adventures mund të blini pistoleta të modeleve më të reja, prej prodhuesve më të njohur në botë dhe të pajiseni me leje për posedim dhe municion për armën tuaj. Përveq kësaj mund të përfitoni njohuri në qitje sportive në të gjitha disiplinat.

Historiku

HFO Adventures është hapur në muajin Mars 2015. Që nga ajo kohë HFO Adventures ka sjellur një trend të ri për zhvillimin e pasioneve të ndryshme siq janë gjuetia dhe peshkimi. Mjetet e nevojshme gjithmonë kanë qenë pjesë e jona për zhvillimin e gjuetisë dhe peshkimit.

Misioni

Misioni i HFO Adventures është shitja dhe servisimi i armëve duke përfshirë shënjestrimin,montimin e optikës,mirëmbajtjen e armëve dhe këshillimin për përdorimin e pajisjeve.Për sportin e peshkimit ne ofrojmë të gjitha pajisjet e nevojshme duke filluar nga rrjetat,shkopinjtë e deri tek makina për zgjatjen e litarit të peshkimit.

Certifikatë

HFO Adventures

Certifikatë

HFO Adventures

Certifikatë

HFO Adventures

Certifikatë

HFO Adventures

Certifikatë

HFO Adventures

Certifikatë

HFO Adventures